Joona Miinin

Joona on välitön ja mukava kaikkien kanssa toimeen tuleva vastaava työnjohtaja. Työnkuvaan ja alaan nähden välillä ehkä liiankin joviaali, mutta selviää myös tiukoissa paikoissa. Testattu on. Saa testata enemmänkin.

Ruokolahdelta Joensuun kautta Helsinkiin matkannut Joona löysi rakennusalan kiehtovuudet sen haasteellisuudesta ja muuttuvuudesta. Jokainen projekti on omanlaisensa ja jokainen projekti tehdään aina uusien ihmisten kanssa. Joonan ihannetyökaverit ovat tyyppejä, jotka eivät valita eivätkö takerru jonninjoutavuuksiin.

Innostuksen Joona kaivaa ongelmanratkaisusta. Se palkitsee, kun saa muodostettua molemminpuolisen luottamuksen, niin asiakkaan kuin kumppanien kanssa, ja etsittyä yhdessä parhaat ratkaisut esiin nouseviin yllättäviin ongelmiin. Samalla syntyy se laatu ottamalla asioista selvää ja tekemällä asiat kerralla oikein.

Vapaa-ajalla Joona lataa itseään perheen parissa. Pieni poika pitää huolen, että lataus ei pääse loppumaan. Joona löytyy laudan päältä myös vapaalla, kakkosnelosen sijaan lumilaudan ja skeittilaudan päältä. Niissä Joonaa kiinnostaa näyttävyys, vaikeus ja vaarallisuus. Ja mikä parasta, ammattilaisetkin harrastavat lautailulajeja siksi, että ne ovat siistejä. Maine ja mammona tulee vasta perässä. Kuten erinomainen konjakki ja viski, lasi viikonloppuna onnistuneen työviikon jälkeen.

Vastaava työnjohtaja

Puhelinnumero: 040 820 3822

Sähköpostiosoite: joona.miinin@restok.fi