Restok Oy:n työntekijä nimeltä Jouni Järvenpää.

Jouni Järvenpää

Jouni on toimitusjohtajana Restokin sekatyömies ja intoileva kehittäjä. Hän on kotoisin Helsingistä, mutta henkisesti Italiasta, josta hänet löytää seikkailemasta niin kesäisin kuin talvisin. Nuorempana oli innokas vespailija.

Rakennusalalle Jounin toi alan konkreettisuus sekä halu kanavoida erilaisten ihmisten osaaminen yhteiseksi laatua ja tuloksia aikaansaavaksi tekemiseksi. Keinoksi tähän löytyi Lean-rakentaminen, jota Jouni joukkoineen Restokissa soveltaa.

Jounin johtoajatuksena on se, että paras laatu syntyy suunnittelun ja toteutuksen liitossa. Hyvien tekijöiden hyvässä vuorovaikutuksessa, jota johdetaan kunnioituksen hengessä hyvässä yhteistyössä. Lupaukset pidetään ja samaa vaaditaan kumppaneilta.

Rakentamisessa Jounia innostaa hyvä porukka ja joka kerta aina uusi ja erilainen lopputulos.

Vapaa-ajalla Jouni lataa itseään liikkumalla, lukemalla ja yhteisellä ajalla perheen ja ystävien kanssa. Erityisesti purjehdus on tuonut paljon ystäviä ja elämyksiä: kilpailua, sosiaalisia verkostoja, luontoa, ajoittaista epämukavuutta ja Bernoullin yhtälön jatkuvaa soveltamista. Kaikessa ennustamattomuudessaan purjehdus on kuin korjausrakentamista.

Toimitusjohtaja, osakas

Puhelinnumero: 050 553 5861

Sähköpostiosoite: jouni.jarvenpaa@restok.fi