Restok PÄivi Stordell

Päivi Stordell

Päivi on ihmisläheinen, asiakastyöstä nauttiva projekti-insinööri, joka hoitaa projektien sekatyönaisena muun muassa työmaiden hankintoja. 

Rakentaminen on Päivin mielestä kuin palapelin kokoamista, jossa pienistä palasista muodostuu iso kokonaisuus ja toimivalla yhteistyöllä saavutetaan onnistunut lopputulos. Korjausrakentamisessa Päiviä kiehtoo erityisesti kiinteistöjen herättäminen uuteen elämään. 

Päivin työssä laatu syntyy hyvällä ennakkosuunnittelulla ja luottourakoitsijoiden osaamista ja asiantuntemusta hyödyntäen.  

Leikkimielisesti renessanssi-ihmiseksi itseään kutsuva Päivi harrastaa vähän kaikkea. Päällimmäisenä listalla ovat jooga ja muu monipuolinen liikunta, kaunokirjallisuus sekä ranskan opiskelu. Myös puutarhanhoito pääsee listalla korkealle.

Kangasniemellä Etelä-Savossa syntyneen nykyisen vantaalaisen elämässä on vankka paikka myös perheellä, johon kuuluvat mies ja kaksi teini-ikäistä poikaa. Perheen todellinen valtias, bengalikolli Obama, saa Päivistä esiin myös liki suomenmestaruustason lemmikille lässyttäjän.

Projekti-insinööri

Puhelinnumero: 040 571 7100

Sähköpostiosoite: paivi.stordell@restok.fi