Palvelut

Viides kuva, Restok Oy:n käyttötarkoituksenmuutos projekti baarista ravintola Madonnaksi.

Korjausrakentaminen

Restok toimii pääurakoitsijana erilaisissa korjausrakentamisen muodoissa. Tarjoamamme palvelut voidaan jakaa peruskorjauksiin, käyttötarkoituksen muutoksiin, pts-urakoihin sekä vuokralaismuutoksiin. Pyrimme jokaisessa hankkeessaan maksimoimaan tuotetun arvon jokaiselle osapuolelle. Otamme toiminnassamme huomioon tilaajan vaatimukset, kiinteistön käyttäjän näkökulmat sekä yhteistyökumppaneidemme tarpeet.

 

Klikkaamalla nuolta, pääset lukemaan Restokin tarjoamista palveluista yksityiskohtaisesti.

Restokin urakointimuodot

Infographic

Projektinjohto

Projektinjohtourakka

Projektinjohtourakat sopivat haastaviin hankkeisiin, jossa vaaditaan jatkuvaa osapuolten kommunikointia sekä yhteistyötä. Aktiivinen ja nopea osallistuminen ovat urakan keskiössä.

Laskutyö

Laskutyöurakka

Laskutyöurakka on erinomainen ratkaisu pieniin urakoihin, koska tilaaja maksaa vain tehdyistä työtunneista sekä työmaalle hankituista materiaaleista. Laskutyö on asiakkaan näkökulmasta avoin, koska jokaiselle laskulle on eritelty mistä se koostuu.

Kiinteähinta

Kiinteähintainen urakka

Kiinteähintaisessa urakassa sovitulle urakalle annetaan kiinteä kokonaishinta. Asiakkaalle kiinteähintainen urakka on turvallinen vaihtoehto, koska urakan toteutuksesta on selvä sekä kiinteä hintalappu.