Asuntokorjaus

Ammattitaitoinen pääurakoitsija projekteihisi

Ammattitaitomme asuntokorjausrakentamisen puolella keskittyy vuokra-asuntojen laatutason parantamiseen, toimitilojen muutoksiin asunnoiksi sekä vesikatto- ja julkisivukorjauksiin. Asuntokorjaamisemme kattaa laajan valikoiman toimenpiteitä, aina pienistä korjauksista suuriin remontteihin.

Korjaamalla kuin uusi

Asuintalojen korjaushankkeissa pääurakoitsijalta vaaditaan ammattitaitoista projektinjohtoa, kustannustenhallintaa sekä kattavaa aliurakoitsija verkostoa. Hankkeet toteutetaan ammattitaidolla, omilla työntekijöillä sekä pitkäaikaisilla ja sitoutuneilla yhteistyökumppaneilla. Pystymme palvelemaan asiakkaita nopealla aikataululla ja lähtemään asuntokorjaushankkeisiin lyhyellä tilausajalla. Kaikkea ei aina tarvitse purkaa maan tasalle ja aloittaa alusta, vaan ammattitaitoisella korjausrakentamisella kiinteistö saadaan vastaamaan alkuperäistä käyttötarkoitusta pienemmällä ekologisella kustannuksella. Samalla varmistetaan, että kiinteistö vastaa nykypäivän standardeja

Perusparannus

Asuntokiinteistöihin tehtävistä kunnossapitotöistä perusparannus on niistä suurin, ja siinä uusitaan elinkaaren päähän tulleen rakennuksen osat kuten yleiset tilat, linjat, julkisivut sekä asuntojen pinnat. Perusparannuksia ei tehdä yksittäisiin asuntoihin, vaan kohteena on aina koko kiinteistö. Perusparannuksen tavoite on varmistaa kohteen pitkäikäisyys sekä minimoida huoltojen ja korjausten tarve tulevaisuudessa. Perusparannuksessa nostetaan rakennus teknisesti lähes uusien kiinteistöjen tasolle, esimerkiksi nykypäiväisen energiatehokkaan tekniikan sekä eristyksen avulla.

 

Viihtyvyyskorjaus

Viihtyvyyskorjauksen avulla tehdään suuri muutos asuntojen yleisilmeeseen mahdollisimman pienellä asumishaitalla. Peruskorjaukseen verrattuna viihtyvyyskorjaus ei vaadi rakennuksen sulkemista työmaan ajaksi, vaan ne voidaan toteuttaa muutamien päivien aikana asuntokohtaisesti. Rakennustyö toteutetaan esimerkiksi asukkaan ollessa töissä tai opiskelemassa. Viihtyvyyskorjauksissa uusitaan esimerkiksi asuntojen pinnat, keittiö sekä joskus kylpyhuoneet. Viihtyvyyskorjaus toteutetaan kiinteistöihin jotka ovat teknisesti kunnossa, mutta yleisilme vaatii kunnostusta.