Basware

Toimistotilojen remontti

Parikymmentä vuotta vanhan kiinteistön toimistotiloihin kaivattiin päivitystä samalla, kun vuokralainen oli pienentämässä käyttämiään neliöitään.

Espoon Säterissä sijaitsevien toimistotilojen remontti piti tehdä niin, että vuokralaiset voisivat jatkaa työskentelyä tiloissa remontin aikana. Käytössä oli viisi kerrosta ja puolitoista kerrosta oli menossa muuhun käyttöön jatkossa. Remontti toteutettiin kaksi kerrosta kerrallaan kahdeksan viikon jaksoissa, minkä jälkeen vuokralaisella oli aina kaksi viikkoa aikaa muuttaa valmiisiin kerroksiin uuden alkavan remontin tieltä.

Pintaremontti sisälsi kaikkien pintojen, sähköjen, saniteetti- ja keittiötilojen uusimisen. Myös väliseinämuutoksia tehtiin ja ensimmäisen kerroksen neuvottelutilat modernisoitiin täysin. Samassa yhteydessä uusittiin talotekniikka ja kiinteistön iv-kone.

Sujuvaa ja stressitöntä yhteistyötä

Koko remontti sujui niin tilaajan kuin rakennuttajakonsultin mukaan sujuvasti ja niin kustannukset kuin aikataulukin pysyivät sovituissa raameissa.

“Restokilla on käytössä Last Planner -työkalu, joka teki työmaan töiden ja aikataulujen seuraamisesta verrattain helppoa. Kaikki työt suunniteltiin ennakoiden ja kaikki tiesivät koko ajan, miten, missä ja milloin edetään”, kertoo rakennuttajakonsultti Raimo Yli-Houhala.

Myös remontin tilaajaa edustanut asiakkuuspäällikkö Saskia Lammi kiittelee remontin menneen hyvin ja ilman stressiä.

“Työmaakokouksissa asiat esitettiin aina järjestelmällisesti. Ikinä ei ollut epätietoisuutta työvaiheista. Kun vuokralainenkin oli mukana palavereissa, ei joutunut ikinä ikävään välikäteen, kun ajantasainen tieto oli kaikkien saatavilla”, sanoo Lammi.

“Työmaa oli koko ajan normaalia siistimpi ja hyvässä järjestyksessä. Kaikki sujui suunnitellusti ja saimme juuri sitä, mitä oli tilattukin. Restokilla on hyvä ja yhteistyökykyinen työnjohto ja tiimi”, summaa Yli-Houhala.

Tilaaja: Sponda

Projektikonsultti / Käyttäjä: Insinööritoimisto R. Yli-Houhala oy /Basware

Vuosi: 2018-2019

Neliöt: 6000

Tutustu myös näihin töihimme