Next Games

Uusien toimistotilojen rakentaminen peliyhtiölle

Helsingin keskustassa sijaitsevaan toimistorakennukseen rakennettiin täysin uudet toimistotilat peliyhtiölle. Tavoitteena oli luoda helposti muunneltavat ja elämykselliset tilat, joissa olisi mahdollisuus joustavasti niin tiimityöhön kuin hiljaiseenkin työskentelyyn.

Restok rakensi uuden toimiston betonille purettuun tilaan, johon oli tehty juuri laaja sisäilmaremontti. 250 hengen toimistotiloihin haettiin paitsi toimivuutta myös wau-efektiä.

Kolmessa kerroksessa sijaitsevista toimistotiloista tehtiin tavanomaisesta poikkeavat. Eri toiminnoille rakennettiin mökkikylämäisiä tiloja ja sisäisiä portaikkoja, jotta kerroksesta toiseen pystyy liikkumaan ilman kenkiä. Remontin yhteydessä uusittiin iv-tekniikka koneineen, rakennettiin sauna- ja spa-osasto porealtaineen sekä keittiötilat. 

“Restokilla on työmaalla käytössään Last Planner. Se on erinomainen työkalu työmaan kokonaishallinnan kannalta ja auttaa pysymään aikatauluissa. Kun tehtävät, niihin käytetty aika ja ajankohta käydään läpi ihan jokaisen kanssa, se sitouttaa tekijöitä hyvin. Aikatalut ja vaiheet ovat kaikkien nähtävillä työmaalla ja jos tulee poikkeuksia, muutokset on helppo suunitella kokonaisuuden kärsimättä”, Next Games -urakassa projektipäällikkönä toiminut Janne Koponen sanoo ja jatkaa:

“Restokilla on selkeä halu tehdä kerralla valmista ja hyvin. Tavoite on aina päästä nollavirheluovutukseen. Heillä on aitoa ammattiylpeyttä ja halua tehdä oikeasti hyvää jälkeä. Restokin koko henkilökunta on aidosti sitoutunut yrityksen arvoihin ja missioon, ja se näkyy hyvällä tavalla tekemisessä ja laadussa.”

Kyseessä oli PJ-kokonaisurakka.

Tilaaja: CBRE

Projektikonsultti / Käyttäjä: Premico / Next Games

Vuosi: 2017-2018

Neliöt: 2700

Katso kaikki referenssin kuvat alta

Uusien toimistotilojen rakentaminen peliyhtiölle.

Helsingin keskustassa sijaitsevaan toimistorakennukseen rakennettiin täysin uudet toimistotilat peliyhtiölle.

Restok Oy: tekemä laaja sisäilmaremontti peliyhtiölle.

Restok Oy:n työntekijöitä.

Tutustu myös näihin töihimme