Remontti baarista ravintolaksi
Vanhan separaattoritehtaan päädyssä oli aiemmin toiminut baari ja tila purettiin betonille aina maalattiaan asti. Uusi käyttötarkoitus ravintolana edellytti mittavia muutostöitä talotekniikkaa myöten. Tiloihin haluttiin uutta avaruutta vanhoja jakavia rakenteita purkamalla, minkä vuoksi kantavia rakenteita jouduttiin vahvistamaan. Myös ikkuna-aukkoja laajennettiin. Korkeatasoinen ravintola Madonna sai luonnollisesti korkeatasoisen sisustuksen ja täysin uuden ravintolakeittiön.
Kyseessä on 1900-luvun alun huippuarkkitehtien Armas Lindgrenin ja Bertel Liljequistin suunnittelema rakennus, jolla on arkkitehtonisesti ja kaupunkikuvallisesti merkittävä arvo. Tämä asetti urakalle vielä erityisvaatimuksia.
Laskutyönä tehty kokonaisurakka saatiin valmiiksi viidessä kuukaudessa.