MTK työympäristö

Maalaistentalon välipohja- ja toimitilasaneeraus

MTK:n työympäristö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Maalaistentalona tunnetussa 1920-luvun rakennuksessa. Restok toteutti sinne kahteen kerrokseen täydellisen peruskorjauksen. Vanhan talon välipohjien purku ja orgaanisen materiaalin tyhjennys toteutettiin tuntityönä, minkä jälkeen siirryttiin toimitilojen saneeraukseen kiinteällä kokonaisurakkahinnalla.

Kahden kerroksen lattiarakenteet uusittiin täysin ja toimistotiloihin tehtiin uudet väliseinät. Sähköt ja talotekniikka remontoitiin ilmanvaihtoa ja jäähdytysjärjestelmää myöten. Ilmanvaihtokoneisto säilytettiin entisellään. Saniteettitiloihin ja keittiöön tehtiin pintaremontti. Remontin yhteydessä Alakerran kantavia rakenteita kevennettiin niiltä osin kuin vanhoja, käyttämättömiä hormeja voitiin poistaa.

“Lopputulos oli todella onnistunut. Työympäristön muutoksia oli suunniteltu työpajoissa yhdessä henkilökunnan kanssa ja Restokin toteutus vastasi kaikkia toiveitamme. Saimme hyvin toimivat ja viihtyisät tilat”, kertoo kiinteistöpäällikkö Tero Metso MTK:lta

MTK tekikin Restokin kanssa onnistuneen urakan jälkeen puitesopimuksen, joka mahdollistaa jatkossa eri kokoisten korjaustöiden teon vaivattomasti Maalaistentalossa ja MTK:n muissa kiinteistöissä.

Rakennuttajakonsulttina projektissa toiminut Mikko Piispa kiittelee Restokin työnjohtoa, joka hoiti urakan joustavasti ja sujuvasti haastavassa paikassa keskellä kaupunkia ja talon ollessa osittain käytössä.

“Restoklaisilla on hyvä asenne. He käyttävät maalaisjärkeä haastavissa tilanteissa ja suhtautuivat rakentavasti eri suunnista tuleviin vaatimuksiin.”

“Restok on joustava ja ketterä yritys, jonka kanssa on helppo sopia ja ratkaista vaikeatkin asiat nopeasti”, Piispa kiteyttää yhteistyön.

Urakan erityispiirteet:

  • Vaativa lattiarakenteen peruskorjaus.
  • Sijainti Helsingin ydinkeskustassa.

Tilaaja: MTK ry

Projektikonsultti / Käyttäjä: Mikko Piispa, Juhani Piispa Oy / Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry ja Viestimedia Oy

Vuosi: 2018

Neliöt: 1000

Katso kaikki referenssin kuvat alta

Restok Oy:n tekemä kokous- sekä taukotila.

MTK:n työympäristön remontti, jonka teki Restok Oy.

Tutustu myös näihin töihimme