Parhaat tekijät,
parhaassa porukassa

Verkkosivujen rekry-osion luonnoskuva.

Oletko etsimämme ammattilainen?

Restokin perhe on kasvanut vuosien varrella huimaa vauhtia, ja etsimme jatkuvasti ammattitaitoiseen tiimiimme uusia tekijöitä.

Etsimme esimerkiksi työnjohtajia sekä hankinta-insinööriä.

Lähetä meille vapaamuotoinen työhakemus sähköpostiosoitteeseen jussi.wirgentius@restok.fi, niin katsotaan yhdessä olisitko juuri sinä seuraava Restokilainen!

Minulle voi myös soittaa numeroon +358 45 204 4454

Restokin työntekijä nimeltä Henna Leivo.

Projektipäällikkö Henna Leivo kertoo kokemuksistaan Restokilla

Henna on työskennellyt Restokilla 4 vuotta, ja on kiitollinen etenemismahdollisuuksistaan. Henna aloitti työnsä vastaavana työmaajohtaja ja ylentyi projektipäälliköksi kolmen vuoden ahkeran työskentelyn jälkeen. Henna kirjoituksessaan kuvailee Restokin yrityskulttuuria esimerkiksi näin: “Meillä ei ole turhaa byrokratiaa ja johtaminen on ihmisläheistä.”

Lue Hennan koko haastattelu

Restok työnantajana

Arvona laatu.

Saa kehittyä

Restok on LEAN-rakentamisen edelläkävijä ja meillä työntekijät pääsevät mukaan kehittämään rakentamista ja itseään. Koulutamme työntekijöitämme aktiivisesti ja arvostamme oma-aloitteista oppimista.

Arvona luotettavuus.

Paremmat edut

Tarjoamme tavallista paremmat edut työntekijöillemme. Työntekijämme kehuvat niin liikuntaseteleitä kuin säännöllistä hierontaa, vapautta turhasta byrokratiasta sekä tietenkin bonuksia: hyvästä duunista palkitaan.

Arvona ihmisläheisyys.

Hyvä työporukka

Hoidamme projektit tehokkaasti, turvallisesti ja aikataulussa, tekemättä turhaa työtä. Meillä pääsee työskentelemään ihmisläheisesti oman porukan ja parhaiden alihankkijoiden kanssa, ja rakentamaan laatua.

Arvona tarkkuus.

Vapaus toimia

Meillä saat vapauden reagoida nopeasti, tehdä päätöksiä ja parhaita ratkaisuja asiakkaan työmaalla esiintyviin yllättäviin tilanteisiin. Emme ole jäykkiä ja byrokraattisia vaan fiksuja ja luovia ongelmanratkaisijoita.