Restokin yritystarina

Vuonna 2009 perustettu Restok on alusta lähtien panostanut korjausrakentamisessa ja muutostöissä parhaaseen osaamiseen, hyvään aikataulun hallintaan ja tarkkaan projektien johtamiseen. Restokilaisen filosofian mukaan laatu syntyy siitä, kun oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan.

Vuonna 2013 Pekka Vaitti hyppäsi Restokin ohjaimiin ja lähti kasvattamaan silloin vielä pientä yritystä selvästi isommaksi pääurakoitsijaksi. Vuonna 2017 Restokin tiimiin liittyi liiketoimintajohtajaksi Jouni Järvenpää. Jouni toi mukanaan kokemusta isomman korjausrakentamisyhtiön johtamisesta sekä Lean-rakentamisesta. Vuoden 2019 alussa Järvenpää siirtyi Restokin ruoriin toimitusjohtajaksi.

Restok on vuosien saatossa kehittänyt aktiivisesti Lean-rakentamisen menetelmiä ja työvälineitä sekä kouluttanut henkilökuntaa. Restok on kasvanut Lean-rakentamisen edelläkävijäksi Suomessa ja meidät onkin kutsuttu useamman kerran rakennusalan johtavat toimijat kokoavaan Lean Construction Institute Finlandin seminaaritapahtumaan kertomaan toiminnastamme. 

Markkinoilla Restokin ainutlaatuinen toimintatapa, Restok Way, on otettu hyvin vastaan. Asiakkaamme kertovat meistä esimerkiksi näin: “Paras aikatauluhallinta ja siisteimmät työmaat” ja näin: “Restok on rakennusalan edistyneimpiä Leanin soveltajia”. 

Restokin tavoitteena on tehdä asiakkaille korjausrakentamisesta Lean-rakentamisen avulla mahdollisimman selkeää ja helppoa. Restok Wayssä yhdistyvät jatkuva toiminnan kehittäminen, avoimen vuorovaikutuksellinen johtaminen, hyvä palvelu ja laadukas rakentaminen. Tämän yhdistelmän ansiosta projekteissa vastaan tulevat haasteet ovat restoklaisilla usein aiemmin tiedossa ja niihin on enemmän aikaa löytää yhdessä parempia ratkaisuja. Mahdolliset ongelmat ratkotaan yhteistyössä asiakkaan ja projektitiimin kanssa ilman turhia riitoja ja YSE-ehtojen tavaamista. 

Asiakkaat ovat pitäneet Restokin tavasta toimia, joka on edesauttanut yrityksen hyvään orgaaniseen kasvuun. Vuosina 2016–2020 yrityksen liikevaihto kasvoikin noin 5 miljoonasta eurosta lähes 17 miljoonaan euroon!

Me Restokissa haluamme levittää laatuun ja Lean-rakentamiseen pohjautuvaa korjausrakentamista laajemmalle ja kasvaa yhdeksi merkittävimmistä korjausrakentajista Suomessa. Tavoitteen saavuttamiseksi Restokin omistuspohjaa laajennettiin vuonna 2022. Uutena osakkaana Kare Invest Oy tuo lisää kokemusta ja osaamista Lean-rakentamisen kehittämiseen ja kasvattamiseen. Uudesta Restok Groupista rakennetaan orgaanisesti ja yritysostoin vahva ja monipuolinen asiakaskeskeisen korjausrakentamisen konserni Suomeen.

Hyvän tiimin kanssa on erinomaista jatkaa Restokin tarinaa.