Restokin pikkujoulut 2023

Restokin perinteiset pikkujoulut ovat takana ja olemme iloisia siitä, että lähes koko henkilöstö saapui paikalle. Toimistomme täyttyi yhdeksi ihanaksi illaksi täyteen naurua, iloa sekä joulu- että yhteishenkeä.

Tänä vuonna pikkujoulujen ohjelma alkoi Helsingin Kart In Clubilta. Halukkaat pääsivät ottamaan miittaa yrityksen nopeimman kuskin tittelistä. Ajoihin kuului lämmittelyt, aika-ajo sekä A/B-finaalit. Tiukan väännön jälkeen voittajaksi kruunattiin virheettömän suorittamisen jälkeen Jussi Wirgentius. Ajojen jälkeen Clubin tiloissa odotti sauna sekä kylmät virvoikkeet. Saunomisen jälkeen otettiin nokka kohti toimistoja, missä nälkäisiä kuskeja odotti pitkä pöytä täynnä ruokaa. Syömisen lisäksi toimistolla jaettiin muutama lahja työntekijöille, joiden ura Restokilla on yltänyt jo vuosikymmeneen. Illan muusta ohjelmasta vastasivat Olli sekä Henna. Olli oli rakentanut drinkkibaarin, jossa hän toimi baarimikkona ja Henna taas oli suunnitellut erilaisia kilpailuja johon saivat osallistua kaikki halukkaat. Yön lähestyessä osa henkilöstöstä suuntasi kotiin, mutta kovimmille juhlijoille oli tiedossa tanssimista Ravintola Teatterissa!

”Haluan esittää suuren kiitoksen jokaiselle työntekijälle. Yhdessä olemme pystyneet suuriin ja olen iloinen siitä, että vuodesta toiseen voimme jakaa Restokin laatua sekä iloista tekemistä.”
-Jouni Järvenpää, toimitusjohtaja