Restok Oy

Restok Oy:n työntekijä korjausrakentamisen parissa.

Restokin
yritystarina

Vuonna 2009 perustettu Restok on alusta lähtien panostanut korjausrakentamisessa ja muutostöissä parhaaseen osaamiseen, hyvään aikataulun hallintaan ja tarkkaan projektien johtamiseen. Markkinoilla Restokin LEAN-rakentamisen tapa, Restok Way, on otettu hyvin vastaan.

Restokin yritystarina

Liikevaihto ja henkilöstön kasvu

16M€
21hlö
16,7M€
18hlö
13,8M€
19hlö
16,3M€
19hlö
18M€
36hlö

palvelumme kiinteistöalan ammattilaisille

Korjausrakentaminen

Projektinjohto ja -toteutus

Toimitilojen muutostyöt

Newsletter Signup

arvomme

Laatu

Laatu syntyy, kun oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Meille se tarkoittaa asiansa osaavia ja motivoituneita tekijöitä, tekemässä työtä turvallisesti, asianmukaisella kalustolla – ja hyvin johdetusti.

Kunnia

Palvelu ja ammattitaito ovat meille kunnia-asioita. Palvelemme kuuntelemalla toiveitasi ja ymmärtämällä tarpeitasi. Ammattitaitoamme on muuttaa tavoitteesi tekemiseksi, jolla saavutetaan haluttu lopputulos. Siitä olemme erityisen ylpeitä

Luotettavuus

Tapamme on hoitaa sovitut asiat ja yrityksen velvoitteet ajallaan. Se tarkoittaa myös kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin ja aikatauluihin – nopeasti ja ketterästi.

Ihmisläheisyys

Teemme kaiken työmme ihmisläheisellä tavalla, jonka tavoitteena on edesauttaa oman henkilöstön, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Oletko etsimämme ammattilainen?

Restokin perhe on kasvanut vuosien varrella huimaa vauhtia, ja etsimme jatkuvasti ammattitaitoiseen tiimiimme uusia tekijöitä.

Lue lisää rekrytoinneista ja laita meille avoin hakemuksesi!

Rekrytointi