Lean-rakentamisen
edelläkävijä

Mitä teemme?

Korjausrakentamista

Projektinjohtoa ja toteutusta

Toimitilojen muutostöitä

Lean-rakentamisen keinoin

Toimintaamme ohjaavat arvot

Laatu

Laatu

Laatu syntyy, kun oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita, oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Meille se tarkoittaa asiansa osaavia ja motivoituneita tekijöitä, tekemässä työtä turvallisesti, asianmukaisella kalustolla – ja hyvin johdetusti.

Kunnia

Kunnia

Palvelu ja ammattitaito ovat meille kunnia-asioita. Palvelemme kuuntelemalla toiveitasi ja ymmärtämällä tarpeitasi. Ammattitaitoamme on muuttaa tavoitteesi tekemiseksi, jolla saavutetaan haluttu lopputulos. Siitä olemme erityisen ylpeitä

Luotettavuus

Luotettavuus

Tapamme on hoitaa sovitut asiat ja yrityksen velvoitteet ajallaan. Se tarkoittaa myös kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin ja aikatauluihin – nopeasti ja ketterästi.

Ihmisläheisyys

Ihmisläheisyys

Teemme kaiken työmme ihmisläheisellä tavalla, jonka tavoitteena on edesauttaa oman henkilöstön, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Restokin
yritystarina

Vuonna 2009 perustettu Restok on alusta lähtien panostanut korjausrakentamisessa ja muutostöissä parhaaseen osaamiseen, hyvään aikataulun hallintaan ja tarkkaan projektien johtamiseen. Markkinoilla Restokin LEAN-rakentamisen tapa, Restok Way, on otettu hyvin vastaan.

Restokin yritystarina